IX летен Таекуон-До лагер, град Обзор


Уважаеми колеги, трениращи и приятели,
Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционния летен Таекуон-До лагер на Българска Асоциация по Таекуон-До, който ще се проведе от 20-ти август до 1-ви септември 2015 г. в гр. Обзор, почивна база “Чавдар”. Лагерът е разположен на 50 метра от брега на морето и на 2 км от град Обзор в оградена охраняема паркова територия. Базата разполага със спортна зала, открити игрища и външeн басейн. В лагера могат да вземат участие трениращи и приятели на Таекуон-До, без ограничения за възраст и степен. Децата до 8 години е необходимо да бъдат придружавани от родител/настойник. Цената за престой от 20-ти до 28-ми август е 295 лв., а за престой от 20-ти август до 1-ви септември е 395 лв. И двете цени включват транспорт София–Обзор–София, осем/дванадесет пълни пансиона, три хранения дневно, много тренировки и забавления. Цените без транспорт са съответно 265 лв. и 365 лв. Деца под 3 години – безплатно.

Отпътуване от София, от главния вход на стадион „Раковски” на 20-ти август сутринта в 06:00 часа. На 28-ми август и на 1-ви септември тръгване към София след закуска.
Задължително е всички участници да носят Добок, въже за скачане, анцуг, протектори, бански, гуменки, шапки, слънчеви очила.

Заявки по образец се приемат с предплащане на капаро в размер на 50 лв. до 31.05.2015г, а останалата сума е необходимо да се внесе до 31.07.2015г

Попълнени инструктажи и медицински бележки (издадени не по-рано от 5 дни преди заминаването) за всеки участник се предават от треньорите в офиса на БАТ на 18.08.2015 г. Задължително участниците в тренировките предават и валидна Куадратлон Таекуон-До карта!
За повече информация e-mail: oc@taekwondo.bg.

С уважение,
Организационна комисия на БАТ

Събитие във Facebook: IX летен Таекуон-До лагер, град Обзор